Egyéb szakipari munkák

A kötéltechnika az építőiparnak egy olyan ága, amelynél a magasban, mások által nehezen megközelíthető helyeken kell munkát végezni. Vállalkozásunk ezt figyelembe véve, megpróbálta azokat a szakembereket maga köré gyűjteni, akikkel az építőiparban előforduló összes feladatot el tudja végezni. Munkatársaim a Bakonyi Barlangi Mentőszolgálat tagjai, a megfelelő végzetségekkel és alpintechnikai gyakorlattal rendelkeznek, nekünk a hobbink és a munkánk megegyezik. Mindkettőt körültekintéssel és legjobb tudásunk szerint végezzük, ezért bízhatunk eddigi megrendelőinkben.

Homlokzatfestés

A homlokzatfestés alpintechnikával való alkalmazásánál az állványozás látványa és költsége és ideje nélkül lehet gazdaságossá és gyorssá tenni a kivitelezést. Gyakorlatban a Trilakk Hearing Rt. által forgalmazott MODAKRIL ÉS MODASZIL és a DEKOREX kültéri festékeket szoktuk használni és ajánlani. 320 szín közül választhat a megrendelő. Természetesen más festékektől sem zárkózunk el.
Felület előkészítés során a vakolat és kőpor hibákat kijavítjuk, portalanítjuk szükség esetén mélyalapozó rendszerek alkalmazásával két ill. három rétegben hordjuk fel manuálisan vagy gépi technológiával a festéket.

Teljes felújításnál árajánlatunk a lépcsőház keretek, ablaktokok, vízvetők, párkányok festését is tartalmazza az egységes megjelenés miatt.

Vakolatjavítás, Kőporozás, Dryvit szigetelés:

Lakóépületek vakolatának kisebb, több helyen elhelyezkedő sérüléseit hibáit gazdaságos alpintechnikával javítani. Az állványozás idejét, költségét lehet megtakarítani. Az alapvakolat és a simító vakolatra általában LB Knauf rendszert szoktuk használni. Kőporozást mechanikus és gépi úton feladattól függően végezzük el a kívánt méretben és színben...

Épület, MŰKŐ és ablaktisztítás:

Több ezer négyzetméter ablaktisztítás van vállalkozásunk mögött ( Matáv, Sláger Rádió épülete, Gyógyszergyárak, Kórházak, OTP-MNB Bank stb .) Vállalunk minőségi és ipari ablaktisztítást. Épületek mosását, magasnyomású vízzel tudjuk megoldani. Műkő tisztítást sterimos és gesmark rendszerű vizes homokszóróval tudjuk megoldani.

Templomok felújítása:

1, Templomtorony festése: gépi csiszolás után egy rétegalapozó után két réteg időjárásnak a leginkább ellenálló Supralux Orkán festékkel.


2, Templomok teljes felújítása: az épület falazatának vakolat javítása és kétrétegű festése a műemlék felügyelőség által is előirt Modakril vagy Modasil, Unisil ill. Silin falfestékkel a kiválasztott szín alapján. Itt a vállalási ár tartalmazza a bádogjavítást, ablakkeretek, vasrácsok, ajtók, párkányok, ereszek, lábazat festését.


3, Villámhárító szerelés: Tűzrendészeti szempontból egyre gyakoribb a templomok villámvédelmének megoldása, vagy a régi elavult, szakadt vezetékek kicserélése


4, Javítási munkák:

 • A padlás feletti pala vagy cseréptető hibáinak javítása
 • Sérült vagy leszakadt bádog lemezek pótlása, javítása
 • Csatornajavítás, tisztítás
 • Vakolat javítása
 • Ablakkeretek, ajtók, stb. festése
 • Lábazat vízzárása, festése, javítása
 • Palamosás

5, Templomok belső festése: A teljesítésbe bevont alkalmazottak a Bakonyi Barlangi Mentőszolgálat tagjai, megfelelő gyakorlattal (13 év alatt több ezer m2 festés), munkavégzésre jogosító középfokú vizsgával rendelkeznek.

A vállalkozás felszerelése szabványszerű, mindenfajta kötéltechnikai feladat elvégzésére alkalmas. A Westel Kft. által támasztott szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak is megfelel.

Referenciaként kérem figyelembe venni: Vörösberény, Dad, Veszprém Evangélikus, Református, Pusztavám, Bokod, Inota, Naggyimot, Várpalota, Zámoly, Pápai Református, Ösi, Öskű, Nádasdladány, Balatonalmádi stb TEMPLOM FELÚJÍTÁSA.

Vállalkozásunk szakipari munkái:

 • Lakatos ipari munkák
 • Bádogozás
 • Kopolit üveg csere
 • Kúttisztítás
 • Reklámfestés, elhelyezés
 • Fakivágás
 • kémények belső és külső tisztítása
 • Szélmérő állomások építése
 • Dryvit szigetelések, panelhézag szigetelések stb...
torony

Cégparaméterek:

Cégünk alapítási éve: 1992

Cégvezető: Régensperger Tamás

Telefon: 06-30/94-76-028

E-mail: pepe@alpinmelo.hu

Székhelyünk: ▪Veszprém, Kőbánya utca 3.